Text

OM BORETTSLAGET

Text

Utsikten Borettslag ble bygget i 1982 og er Tromsøs største borettslag med til sammen 327 leiligheter fordelt på 323 andeler. Utsikten ligger nord på Tromsøya i Stakkevollan bydel. Stakkevollan bydel består stort sett av borettslag med rekkehus/terrassebygg. 


I utsikten borettslag er det 3 ansatte som jobber med daglig drift, noe som gir en trygg og god drift og vedlikeholdsarbeid. Borettslaget har foretningsførsel gjennom i Agio forvaltning AS og er forsikret for tap av felleskostnader gjennom Tryg forsikring.


Borettslaget har et stort garasjeanlegg med 220 parkeringsplasser, og i mai 2018 åpnet vi vårt anlegg som gjør det mulig for andelseiere å kjøpe egen ladestasjon for lading av el-/hybrid bil på egen parkeringsplass. I tillegg til parkeringsplassene i garasjeanlegget finnes det to store parkeringsplasser utendørs.


Aktivitet

Med både fotballbane, idrettshall og svømmehall i lokalmiljøet ligger det godt tilrette for mange ulike fritidsaktiviteter for store og små. Det er umiddelbar nærhet til turstier, badeplass og skiløyper.


Tilgjengelighet

Utsikten borettslag ligger bare 6 kilometer fra Tromsø sentrum, og 7 kilometer fra flyplassen og Jekta storsenter. Buss rute 20 og 42 har hyppige avganger til sentrum, og rute 42 tar deg hele vegen til flyplassen og Jekta. I gangavstand fra borettslaget finner du både Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet, og byens største arbeidsplass Universitetssykehuset i Nord-Norge.


Bygningsmassen på Utsikten huser blant annet næringsdel, dagligvarebutikk, kommunal idretts- og svømmehall, fritidsklubbbarnehage, legesenter, helsestasjon, med mere. Stakkevollan barneskole ligger noen hundre meter fra borettslaget, og til Grønnåsen ungdomsskole er det 3km.


Bomiljø

Utsikten Borettslag har over mange år hatt fokus på å skape et godt bomiljø for alle beboere. Vi har 10 aktive utemiljøgrupper som gjør et flott arbeid med både planlegging og gjennomføring av aktiviteter utendørs. 

Image
Text

Kontakt oss

Text

Kontortid:

Man- Fre 08.30-15.30


Daglig Leder: Kåre Larsen | kontor@utsiktenbl.no | Tlf: 908 40289 

Styret ved styreleder: Roy Rakkenes | post@utsiktenbl.no | Tlf: 994 45 682

Vaktmester: Inge Olsen  | drift@utsiktenbl.no | Tlf: 971 52 388


Org nr 953 933 675

Googlemap
Form2
Navn
Vennligst fyll inn navnefelt
Telefon
Telefon
E-post
Vennligst fyll ut e-postfeltet
Melding
Vennligst fyll ut meldingsfelt
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon