OM BORETTSLAGET

Utsikten Borettslag ble bygget i 1982 og er Tromsøs største borettslag med til sammen 327 leiligheter fordelt på 323 andeler. Utsikten ligger nord på Tromsøya i Stakkevollan bydel. Stakkevollan bydel består stort sett av borettslag med rekkehus/terrassebygg. 

I utsikten borettslag er det 3 ansatte som jobber med daglig drift, noe som gir en trygg og god drift og vedlikeholdsarbeid. Borettslaget har foretningsførsel gjennom i Agio forvaltning AS og er forsikret for tap av felleskostnader gjennom Tryg forsikring.

Borettslaget har et stort garasjeanlegg med 220 parkeringsplasser, og i mai 2018 åpnet vi vårt anlegg som gjør det mulig for andelseiere å kjøpe egen ladestasjon for lading av el-/hybrid bil på egen parkeringsplass. I tillegg til parkeringsplassene i garasjeanlegget finnes det to store parkeringsplasser utendørs.

Aktivitet

Med både fotballbane, idrettshall og svømmehall i lokalmiljøet ligger det godt tilrette for mange ulike fritidsaktiviteter for store og små. Det er umiddelbar nærhet til turstier, badeplass og skiløyper.

Tilgjengelighet

Utsikten borettslag ligger bare 6 kilometer fra Tromsø sentrum,og 7 kilometer fra flyplassen og Jekta storsenter. Buss rute 20 og 42 har hyppige avganger til sentrum, og rute 42 tar deg hele vegen til flyplassen og Jekta. I gangavstand fra borettslaget finner du både Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet, og byens største arbeidsplass Universitetssykehuset i Nord-Norge.

Bygningsmassen på Utsikten huser blant annet næringsdel, dagligvarebutikk, kommunal idretts- og svømmehall, fritidsklubbbarnehage, legesenter, helsestasjon, med mere. Stakkevollan barneskole ligger noen hundre meter fra borettslaget, og til Grønnåsen ungdomsskole er det 3km.

Bomiljø

Utsikten Borettslag har over mange år hatt fokus på å skape et godt bomiljø for alle beboere. Vi har 10 aktive utemiljøgrupper som gjør et flott arbeid med både planlegging og gjennomføring av aktiviteter utendørs.